Ere wie ere toekomt, de mannen van MEN2B!

Vergeet Justin Bieber, One Direction, de backstreetboys, Channing Tatum en George Clooney. Dames, ik ga jullie voorstellen aan 6 mannen die jullie leven compleet gaan maken. Ze bestaan inmiddels alweer bijna één jaar. Ze zijn het stralende middelpunt van de pabo. Geen borrel is compleet zonder live optreden van de enige echte mannen van MEN2B!

 
Niels 

Iedere vriendengroep heeft een eigen Niels. De jongen die wordt gezien als kartrekker van de groep, de leider, de baas. Maar het betekent voor Niels in principe dat hij altijd degene is die bier moet gaan halen voor de rest. Het is niet voor niets dat hij een flinke blessure aan zijn knie heeft opgelopen. Hij heeft heel wat kilometers afgelegd tussen de bar en zijn maten. En ja, als je dat regelmatig kruipend doet is dat nogal schadelijk voor je gewrichten. Ondanks dat heeft Niels met zijn brede torso, helder blauwe ogen en onweerstaanbare verschijning al menig vrouwenhart op hol doen slaan.

Jordy

Jordy is van de boyband eigenlijk de enige die ik nog wel solo zie gaan in de toekomst. Maar dit komt eigenlijk meer omdat hij stabiel vrijgezel is. Hij wordt gekenmerkt door de brede tandpastacommercial-lach op zijn gezicht. Deze is meestal bewerkstelligd door één van zijn eigen grappen, maar dat terzijde. Hij is lang, sexy én gespierd. De Tilburgse versie van Manuel Broekman. De voltallige knappe selectie van WillemII valt in het niet zodra deze jongen plaatsneemt op de tribune.

Tim

Zeg je Jordy, dan zeg je Tim. Graag zou ik meer prijs geven over de kleedkamer avonturen van deze twee boys maar ik ben voor €25,-omgekocht om dit niet te doen. Tim is de babyface die iedere succesvolle boyband nodig heeft. Ondanks dat hij pas 15 jaar is doet hij al mee met de grote jongens. Je zou dus zeggen dat hij daarom de snelste is van de groep maar helaas is 45 km/u zijn maximale snelheid.

Ronny

De man die alles kan en alles doet. Hij houdt van muziek, plaatjes draaien, liedjes laten horen en cd’s opzetten. Bescheiden als hij is staat hij regelmatig te draaien in hun eigen voorprogramma. Smaragdgroene ogen, een lichaam als een gedicht met een vleugje flauwe humor. Van alle vrouwelijke fans zijn de eerste 2 rijen alleen voor Ronny. Wel is hij een keer afgewezen door één of andere Anja. Dat melkt hij ook flink uit door er steeds een liedje over te draaien. Nooit eerder hoorde ik iemand zo hartverscheurend huilen als Ronny toen hij hoorde dat K3 uit elkaar ging.

Mark

Actions speak louder than words! Mark, de stille kracht van men2be. Hij heeft weinig woorden nodig om te shinen, zijn uitstraling doet het. Dit neemt niet weg dat hij wel een gouden keeltje heeft. Als spreken zilver is en zwijgen goud… dan heeft Mark een flinke prijzenkast vol staan! Of, zoals hij zelf bevestigt; “…” (Mark, 2015)

Jelle

Dacht je dat intelligentie en een woestaantrekkelijk uiterlijk een niet voorkomende combinatie is? Laat me je dan voorstellen aan Jelle, de beauty and the brains van de groep. Natuurlijk doet hij dan ook niet maar één studie. Zijn natuur-kunde maar beter een keer gezien hebben. En als hij wegloopt denk ik dat ik ‘m nog even na-tuur. Wat een natuurtalent.

Wisten jullie trouwens dat deze heren een eigen kleding- en geurlijn hebben? De merchandise is inmiddels niet meer aan te slepen. Mokken, dekbedden, t-shirts, sjaals, boterhammentrommels. Álles is te verkrijgen. Niet gek dus dat ze goed bewaakt worden door bodyguard, manager en goede vriend Gijs. Ook hij wordt belaagd door hordes vrouwen. Hij blijft hier overigens opvallend rustig onder.
Ik heb in de wandelgangen gehoord dat ze hun 1-jarig jubileum vieren tijdens de kerstviering op 17 december. Zorg dat je erbij bent om een glimp van ze te mogen opvangen! Overigens is dit ook je kans om namens Fontys Pabo Tilburg de Serious Request actie te steunen, net als deze heren. Kun je meteen een men2biertje komen drinken. Ik hoop dat ik nog op tijd ben, voordat je een belieber bent geworden. Word nu een Fan2be!
  

Liefs, mama 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s